• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 1. november 2020, kl. 09:30

Alle Helgens dag er den dag i året, hvor man fra gammel tid har samlet tankerne om dem, vi har mistet.

Gennem mange år har det været en dag, hvor vi giver plads til minderne og beder for dem, vi har mistet – enten for længe siden eller dem, vi har taget afsked med for ganske nylig. Dem, som stadig står lyslevende i vores erindring og som efterlod en tom plads i os.

Ved gudstjenesterne denne dag mindes vi særligt dem, vi har taget afsked med siden sidste Alle Helgen, og I hver af kirkerne læser vi navnene op på dem, der er begravet i sognet det forgangne år.

I år er vi underlagt Corona-restriktioner. Derfor er pårørende inviterede til de 3 gudstjenester og der vil være begrænsede antal pladser til øvrige kirkegængere.

Hanne Beierholm Christensen
Sted Sønderborg Landevej 60, 6300 Gråsten