Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 23. september 2022, kl. 19:00
Sted Gråsten Præstegård, Slotsbakken 1, 6300 Gråsten
Kirkefestival: Portvinssmagning i præstegården

Vi hylder portvinen med denne hyggelige smagning, hvor du kan blive klogere på historien bag portvin, og selvfølgelige smage de klassiske typer: White Port, Ruby, Tawny med forskellig alder, Colheita, Late Bottled Vintage og Vintage Portvin

Portvin er blevet meget populært iblandt danskerne, som har fået smagsløgene op for den søde portugisiske vin, som stammer fra Douro-dalen i det nordlige Portugal.

Med kyndig gennemgang af Sommelier Per Beierholm skal vi fredag d. 23. september fra kl. 19 og et par timer frem gennem, hvad der kan kaldes, en ægte rundtur i portvinens univers.

Per har mange års erfaring med portvin og vil drysse sin viden ud til os alle, lige fra høst og fremstilling til portvinens historie, og hvordan portvinen kan bruges til andet end altervin og risalamanden juleaften.

Der er intet mindre end 8 flotte portvine på programmet!

Der er begrænsede deltagerpladser, derfor er tilmelding nødvendig. Der kan max. reserveres 2 pladser pr. booking.

Kontakt Helle Blindbæk på mobil: 4040 6077