Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 5. januar 2022, kl. 19:00
Sted Sønderborg Landevej 60, 6300 Gråsten
Hanne Beierholm Christensen
Helligtrekongersaften i Adsbøl Kirke

Onsdag den 05.01.2022 kl. 19.00 er Adsbøl Kirke rammen for en gammel tradition, som vi har taget til os; nemlig Hellig 3 Kongers-gudstjeneste.

Helligtrekonger markerer, at vise mænd fra Østerland besøgte Jesus i Betlehem. Traditionelt betyder dagen også, at julen er forbi.

Julen varer ikke lige til påske, men i kirken varer den alligevel helt til Helligtrekonger. Hvis du vil følge gammel skik, skal du først pynte op til jul umiddelbart før juleaften og så vente med at jule af til Helligtrekonger. På Helligtrekongersaften er det så tid at spise julesmåkagerne op og tænde det tre-armede helligtrekongerslys.

Vi serverer kaffe og Galette des Rois efter gudstjenesten.

Galette des Rois er en særlig fransk kongekage, som stammer helt tilbage fra 1500-tallet.

Alle er velkomne!